De appartementen

Go Apartments 070 is prachtig om te zien met de lichte gevel, stoere vorm én grote ramen. En van dat laatste geniet je elke dag. Want het uitzicht is vrij en het licht komt prettig binnen. De Large appartementen hebben een eigen balkon of loggia. Samen met de andere bewoners kunnen zij ook genieten van het grote gemeenschappelijke dakterras.  

Er zijn 268 appartementen in wel 25 verschillende types. Dus of je nu studeert, als expat in Nederland bent of als young professional aan de weg timmert, je zit hier goed. Om het overzichtelijk te houden verdelen we de woningen in een type Studio, Medium studio’s & appartementen en Large appartementen. 

Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met modern sanitair, vloerverwarming en keuken, voorzien van diverse apparatuur. Met Go Apartments maak je een goede start, alle appartementen worden voorzien van vinyl behang en de Studio's worden voorzien van een laminaat vloer. Voor de complete omschrijving van de wijze waarop je appartement wordt opgeleverd, verwijzen we naar deze download.
 

Compact wonen, groots leven

COMPACTE STUDIO’S

GO en ga voor zo’n (sociale huur) studio van 24 tot 37 m². Jouw ‘loft’ deel je slim in, zodat elke vierkante meter tot zijn recht komt. Via de grote ramen kijk je superleuk uit. Een keuken met 2-pits inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast is aanwezig en de gloednieuwe badkamer heeft een douche met glazen douchewand, wastafel en toilet. 

Aanmelden
Bekijk het aanbod

Uitdagend wonen aan de kade

MEDIUM STUDIO’S EN APPARTEMENTEN

Een studio of een appartement met 1 kamer. Wat zoek jij? De Medium Go Apartments hebben een woonoppervlakte van 43  tot 49 m². Enkele appartementen en studio’s hebben een (binnen) loggia. Geniet jij straks van je nieuwe keuken met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en bij enkele woningtypes een vaatwasser? Daarnaast is er een luxe badkamer met een bad of een douche met glazen douchewand, een enkele of dubbele wastafel en een toilet.

Aanmelden
Bekijk het aanbod

Royaal wonen in hartje stad

LARGE APPARTEMENTEN

Lekker ruim leven in de stad. Go for Large! De appartementen zijn 61 tot 78 m² groot, ingedeeld als loft of als appartement met 1 of 2 slaapkamers.  Altijd heb je een ruime loggia of balkon van maar liefst 6,5 tot 14 m² groot. Hoe je uitkijkt wisselt en de zonligging ook. Wat heeft jouw voorkeur: uitzicht op het Laakkwartier of op het centrum van Den Haag? Een keuken met inbouwapparatuur (4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en bij enkele appartementen een vaatwasser en/of oven) is aanwezig en de gloednieuwe badkamer heeft een douche met glazen douchewand, een wastafelmeubel of een dubbele wastafel en een toilet. 

Aanmelden
Bekijk het aanbod

Meer dan alleen wonen

GO Home en vind er meer dan alleen jouw fijne, nieuwe appartement. Een dakterras, gezamenlijke studieruimte annex lounge, wasserette, bring-me-box, huismeester en deelauto’s. Ook dat heeft GO Apartments te bieden.

 

Lees meer over de gezamelijke voorzieningen

Van compacte studio tot

groot appartement met balkon