Let's go home

GO 070 vind je aan de stoere Neherkade in stadsdeel Laak. De hippe wijk Binckhorst ligt heel dichtbij. Kortom, dit is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die ontspannen wil wonen bij de stad. In de buurt vind je supermarkten, restaurantjes, cafés, bioscopen, winkels en een hogeschool.

Het centrum van Den Haag ligt op 6 minuten fietsafstand en Den Haag Station Hollands Spoor bereik je in 5 minuten. Je kunt ook naar huis lopen na een gezellige avond. 20 minuten en je bent er. Ook leuk is een wandeling langs de kade naar Binckhorst. Deze geüpgrade wijk is vele hotspots rijk, zeker als je lekker wilt eten, kun je hier goed terecht.

Voorzieningen

Klik op de voorzieningen om een selectie te maken.

Parkeren

Bij het gebouw zijn 57 parkeerplaatsen en 20 opstelplaatsen voor een scooter. Je fiets kun je kwijt in de gezamenlijke fietsenberging op de 1e verdieping. Ligt GO in jouw ogen ideaal?
 

Deze perfect locatie is gemakkelijk bereikbaar

Met Den Haag Station Hollands Spoor om de hoek en Den Haag Centraal op 5 minuten fietsafstand ben je lekker mobiel. Wie een auto heeft, zit hier ook goed met de A12 om de hoek. 

 

Vlakbij de hippe Binckhorst

En heb je al gezien dat de wijk Binckhorst om de hoek ligt? Het rauwe industriële gebied transformeert tot één van de hipste plekken van Den Haag. Talloze innovatie en creatieve bedrijven vestigen zich hier en overal zie je niet alledaagse plekken om samen te zijn en te genieten van het leven. Kom cocktails drinken, typisch Haags bier proeven en ontdek de underground scene in het cultuurpodium. Kortom, de Binckhorst verandert in een aantrekkelijke stadswijk voor wonen én werken.

 

Alle voorzieningen dichtbij!

voor jouw dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het naastgelegen winkelcentrum met onder andere een Jumbo, Aldi en Action. Daarnaast liggen de Megastores op steenworp afstand. De perfecte plek om jouw nieuwe uitzet te scoren en jouw woning in te richten met de hipste spullen. Ook voor jouw dagelijkse boodschappen kun je daar terecht! 

In een paar minuten fietsen ben je

je op het station of hartje Den Haag